Tehnički proizvodi

Selekcija inovativnih aktivnih tvari i sirovina, uz visoku funkcionalnost i učinkovitost, omogućuje nam tehničke proizvode visokokvalitetnog standarda.  Sigurnost i djelotvornost zajamčeni su strogim testiranjima kojima su proizvodi bili izloženi u fazi formulacije i proizvodnje.

Blanš za kosu u kremi – 250 ml

Brzo djelujuća, moćna i ekološka, zamjenjuje klasični izbjeljivač u prahu, te dodatno štitikosu. 

S visokim udjelom omekšavajućih tvari. Neagresivna za kosu i kožu.

Blanš za kosu u prahu – 250 / 500 g

osvjetljuje kosu i do 7 tonova. Prikladan za sve tehnike promjene boje. Djeluje na prirodnoj, kao i na obojenoj kosi. 

Nježnosmanjuje dubinu tona. Kada se pomiješa s oksidantom, stvarakonzistenciju kremastog gela, što olakšava primjenu. Njegovi hidratantni sastojci sprječavaju isušivanje kose, dok svileniproteini tvore zaštitni film koji kosi pruža volumen i sjaj, s antistatičkim učinkom. Miješa se u omjeru 1:2 s hidrogenom (20,30 ili 40 vol) i ostavlja da djeluje na kosi 20 do 35 min ovisno o
željenom efektu izbjeljivanja.

Blanš za kosu u prahu – 250 / 500 g

osvjetljuje kosu i do 7 tonova. Prikladan za sve tehnike prom-
jene boje. Djeluje na prirodnoj, kao i na obojenoj kosi. Nježnosmanjuje dubinu tona. Kada se pomiješa s oksidantom, stvarakonzistenciju kremastog gela, što olakšava primjenu. Njegovi hidratantni sastojci sprječavaju isušivanje kose, dok svileniproteini tvore zaštitni film koji kosi pruža volumen i sjaj, s antistatičkim učinkom. 

Miješa se u omjeru 1:2 s hidrogenom (20,30 ili 40 vol) i ostavlja da djeluje na kosi 20 do 35 min ovisno o željenom efektu izbjeljivanja.

Hidrogen –  1,5%, 3%, 6%, 9%, 12%

Parfumirani i stabilizirani hidrogen. Dolazi u obliku kremasteoksidantne emulzije koja se koristi kao razvijač Young Color You boja za kosu. Sadrži hidrogen peroksid. Isključivo zaprofesionalnu upotrebu.

1000 ml,EDY0629 1.5% | EDY06123% |EDY06136% |EDY06149% |EDY061512%

Fiksir Neutralizator  – 1000 ml

Formula s rižinim proteinom. Neutralizator služi za neutralizaciju mirisa poslije djelovanja kiseline. Obvezan korak u ondulaciji kose.

Kiseline za minival – 500 ml

Kiseline za minival s blagom mirisnom notom i proteinima riže. Ne oštećuje kosu. Ekonomično pakiranje od 500 ml. Kiselina br. 0 – za sijedu kosu (najjača). Kiselina br. 1 – za normalnu i prirodnu kosu. Kiselina br.2 – za suhu i/ ili obojenu kosu.

Ulje za posvjetljivanje kose Young – 200 ml

Način upotrebe: U nemetalnoj posudi izmješajte ulje za posvjetljivanje i hidrogen 20 VOL u odnosu 1:1. Miješajte dok ne dobijete homogenu smjesu, a zatim nanesite na suhu kosu. Ostavite da djeluje 5-20 minuta ovisno od rezultata koje želite postići (5 minuta za oko 1/2 svjetlije nijanse; 20 minuta za oko 2x svjetliju nijansu). Rezultat može varirati ovisno o vrsti kose. Za profesionalnu upotrebu.

Sredstvo za uklanjanje boje za kosu s kože – 200 ml

Upješno uklanja ostatke bojeza kosu s kože, sadrži ekstrakt kamilice.

Tretman za obnovu kose – 150 ml

Specifični hidratantni, njegujući tretman za kosu obogaćen bademovimuljem i vitaminom E. Idealan za tehničke tretmane i osjetljivu kožu. 

Povećava svjetlinu, lakoću i intenzitet bojekose tijekom bojenja i izbjeljivanja. Štitihidrolipidni sloj kože uslijed tretmanabojenja i izbjeljivanja.

 Konačni rezultat je mekana, svijetla, zdrava i nahranjena kosa.