Široki raspon tretmana koji objedinjuju ćišćenje i njegu kose, s nježnom formulacijom kojaosigurava učinkovite rezultate, prekrasan miris, te savršenu teksturu kose za sve vrste frizura i svaku potrebu.

Y-defend  

pH neutralan, održavanje boje, s kvinojom i UV zaštitom.

Šampon za obojenu kosu Y-Defend

Šampon za obojenu kosu, pH neutralan, održava boju. S ekstraktom kvinoje i UV zaštitom. 1000 ml

Maska za obojenu kosu Y-Defend 

Maska za obojenu kosu, pH neutralna, održava boju. S ekstraktom kvinoje i UV zaštitom. 1000 ml

 

Tretman za obojenu kosu Y-Defend 

Tretman za obojenu kosu, pH neutralan, održava boju. S ekstraktom kvinoje i UV zaštitom. 5x 7 ml

 

Y-rebuild

Za obnovu tretirane kose, s makadamijom i keratinom.

Šampon za obnovu kose Y-Rebuild

Šampon za obnovu kose s nježnom formulacijom koja jamči učinkovitost, intenzivan miris te savršenu teksturu za svaki stil i potrebu. 1000 ml

Maska za obnovu kose Y-Rebuild

Maska za obnovu tretirane kose, s makadamijom i keratinom. Nježna formulacija koja jamči učinkovitost, intenzivan miris te savršenu teksturu za svaki stil i potrebu. 1000 ml

 

Serum za obnocu kose Y-rebuild

Serum s uljem makadamije i keratinom za vraćanje vitalnosti oštećenoj i suhoj kosi. Štiti kosu od toplote tijekom glačanja i uvijanja kose električnim aparatima.Suzbija kovrčanje kose (frizz-efekt) te eliminira statički elektricitet u kosi.

 

Y-liss

Glatki efekt s arganom i kašmirom.

Šampon za glatku kosu Y-liss

Maska za glatki efekt, s arganom i kašmirom. 1000 / 300 ml

Maska za glatku kosu Y-liss 

Maska za glatki efekt, s arganom i kašmirom. 150/ 1000 ml.

 

Sprej za glatku kosu Y-liss 

Tretman za obojenu kosu, pH neutralan, održava boju. S ekstraktom kvinoje i UV zaštitom. 5x 7 ml

 

Y-volume

Postizanje volumena sokom aloe vere i rižom.

Šampon za volumen  Y-volume

IIdealan za poboljšanje tankog i krhkog volumena i energije kose. Obnavlja i hidratizira kosu, sa zaštitnim djelovanjem. 1000 / 300 ml

Maska za volumen Y-volume 

Idealana za poboljšanje tankog i krhkog volumena i energije kose. Obnavlja i hidratizira kosu, sa zaštitnim djelovanjem. 150/ 1000 ml.

 

Sprej za volumen Y-volume

Sadrži sok aloe vere i riže. Pruža kosi prirodni volumen, ne lijepi i ne otežava kosu. Pogodno za sve tipove kose, a posebno za tanku kosu. 200 ml

 

Y-silver

Protiv žutila, za plavu kosu, s proteinom svile.

Šampon protiv žutila  Y-silver

Poseban šampon protiv žutila sa proteinima svile. Zahvaljujući efektu maske, ostavlja kosu sjajnom i mekom, omogućava bolje prekrivanje bojom po cijeloj kosi. Idealan za oživljavanje boje kose. 1000 / 300 ml

Maska protiv žutila Y-silver 

Maska protiv žutila za plavu, sijedu, izbijeljenu ili kosu s pramenovima. Pojačava boju kose kose čineći je jačom i sjajnijom. Zahvaljujući proteinima svile, dodatno pruža vlažnost, mekoću i glatkoću kosi. 150/ 1000 ml.

Balzam u spreju protiv žutila Be Fase Y-Silver 

Balzam s proteinom svile s trenutnim djelovanjem, formuliran s posebnim progresivnim pigmentom ljubičice. Namjenjen za neutraliziranje žutila na izbjeljenoj, plavoj kosi, ili kosi s pramenovima, a posebno na tankoj kosi. 250 ml.

Y-rebalance

Protiv peruti & za masnu kosu.

Šampon protiv peruti Young Y-Rebalance

Šampon protiv peruti i za masnu kosu. obogaćen pirokton olaminom, uklanja sve vrste peruti i ponovno uspostavlja prirodnu ravnotežu vlasišta. Bambusov ugljen, poznat po odličnim svojstvima čišćenja, uklonit će ostatke peruti i nečistoće s vlasišta. 300 / 1000 ml.

Piling za masnu kosu prije šampona Black Scrub 

Piling maska prije upotrebe šampona. Čisti vlasište i djeluje protiv peruti, te regulira izlučivanje sebuma. Sadrži drveni ugljen bambusa koji vraća ravnotežu u koži vlasišta. Nanesite na suhu ili vlažnu kožu, lagano umasirajte nekoliko minuta. Operite šamponom protiv peruti iz iste serije. Nanesite 1-2x tjedno. 250 / 1000 ml.

Y-vigor

Energizirajući preparati, protiv gubitka kose, s morskim algama.

Šampon protiv opadanja kose Y-Vigor

Energizirajući šampon protiv gubitka kose, s ekstraktom morskih algi. Sadrži mješavinu željeza, magnezija, kalcija, vitamina B i C, Omega 3 i aminokiselina, klorofila i beta karotena za energiziranje i hidratantni učinak. 300 / 1000 ml.

Ampule protiv opadanja kose Y-Vigor 

Energizirajući preparat protiv gubitka kose, s morskim algama. Mješavina željeza, magnezija, kalcija, vitamina B i C, Omega 3 i aminokiselina, klorofila i beta karotena za energiziranje i hidratantni učinak. 12 x  10 ml.