Respect 

Linija preparata koji vlaže i normaliziraju tretiranu i izbijeljenu kosu. Zob i shea maslac osiguravaju hranjivu njegu i hidrataciju ostavljajući kosu mekanom, zdravom i sjajnom.

Šampon za hidratizaciju kose Respect Organic Avena & Karite

Hranjivi hidratantni tretman s organskim ekstraktom karite maslaca i zobi. Štiti i njeguje kosupoštujući njenu prirodnu fiziologiju.  300 / 1000 ml

Maska za hidratizaciju kose Respect Organic Avena & Karite

Hranjivi i hidratantni tretman za kosu sa shea maslacem i ekstraktom zobi, štiti i hrani kosu štiteći njenu prirodnu fiziologiju. 150 / 1000 ml

Serum za raščešljavanje i hidratizaciju kose Organico Avena & Karite 

Serum s organskim ekstraktom pšenice i karite maslaca, za hidrataciju i njegu kose. 100 ml.

Balzam za kosu Organic BI-Phase 

Dvofazni regenerator za kosu s trenutnim djelovanjem. 250 ml

Balance

Specifična linija za tretiranu kosu koja sadrži antioksidante kao što su crni i zeleni čaj. Formulacija jamči duboko antioksidativno djelovanje koje je od iznimne važnosti nakon bojenja kose.

Šampon za obojenu kosu Balance Organic Black & Green tea 

Šampon niske pH vrijednosti; bogat antioksidantnim polifenolima i oligo mineralima, štiti kosu od oštećenja uzrokovanih kemijskim tretmanima i vanjskim faktorima, održavajući ju zdravom i vitalnom. 300 / 1000 ml.

Maska za obojenu kosu Balance Organic Black & Green Tea

Tretman niske pH vrijednosti; bogat antioksidantnim polifenolima i oligo mineralima, štiti kosu od oštećenja uzrokovanih kemijskim tretmanima i vanjskim faktorima, održavajući ju zdravom i vitalnom. 150 / 1000 ml.

Sprej za obojenu kosu Balance Organic Black & Green Tea

Šampon niske pH vrijednosti; bogat antioksidantnim polifenolima i oligo mineralima, štiti kosu od oštećenja uzrokovanih kemijskim tretmanima i vanjskim faktorima, održavajući ju zdravom i vitalnom.  100 ml.