Keratin je protein koji je bogat aminokiselinama i ima iznimna svojstva obnavljanja i restruktiriranja. Ima dubinski efekt i savršeno se integrira u strukturu kose, te je njeguje i obnavlja.

Ulje makadamije je bogato palmitoleinskom kiselinom koja ima sličan sastav kao sebum. Ima iznimna svojstva hidratizacije i umirujućeg djelovanja nakon kozmetičkih tretmana kose.

Šampon Reconstruction

Keratin je temeljni sastojak kadsu u pitanju tretmani za restrukturiranje tretirane kose.

Omogućava proteinsku ravnotežu i obnavljanje oštećene kose i vraća joj
snagu i elastičnost. 250 i 750 ml.

Maska Reconstruction

Inovativna formula omogućava
njegu i revitalizaciju beživotnetretirane kose.

Kosi vraća snagu i volumen. 175 i 500 ml

 

Fluid Reconstruction

Djeluje direktno na vlakna kose.

Aminokiseline, osnovni sastojak keratina, prodiru dubinski obnavljaju oštećenu kosu. Vraća prirodni sjaj kose. 100 ml

 

Keratinski tretmani

KERATINSKI TRETMAN ZA KOSU RECOBOND

Proizvod koji učinkovito uklanja oštećenja kose i sprječava ih.Profesionalni sustav osmišljen u laboratorijima proizvođača Edelstein koji popravlja, ojačava i trajno štiti vlakna kose jer djeluje izravnona disfluidne veze.

Proizvod Recobond treba se upotrebljavati kod svakog održavanja kose i nije ga potrebno duže držati na kosi kako bi se postigli trajni rezultati zdravija i snažnija kosa. Izvedite 2.fazu kako biste završili tretman, a zatim nanijeli šampon i masku Keratin. 2. faza se preporučuje zaredovito održavanje kose. 2 x 500 ml

MASKA ZA OBNOVU KOSE KERATIN BOTOX 

Set za obnavljanje kose 2 u 1 koji se sastoji od 2 proizvoda: Boost (12 ml) i Fluid (12 ml). Revolucionarni proizvod iz Young-a, s keratinom i učinkom botoksa.

Proizvodi bazirani na keratinu i makadamijiidealni su za slabu, oštećenu i suhu kosu. Proizvod je apsolutno siguran, a tretman je moguće uraditi odmah nakon bojenja kose. Tretman se može ponoviti nakon 10 dana.

Rezultat je glatka, briljantna,zdrava, njegovana i obnovljena kosa.

Upotreba: Sadržaj obje vrećice pomiješati u nemetalnoj posudici čistim kistom dok se ne dobije kreamasta pjena. Kistom nanijeti na opranu, ručnikom posušenu kosu , te ostaviti da djeluje 10 minuta. Temeljito isprati toplom vodom. 2 x 12 m